ua en ru

Дніпропетровська прокуратура заперечує причетність до зникнення кандидата у нардепи

Дніпропетровська прокуратура заперечує причетність до зникнення кандидата у нардепи
Прокуратура Дніпропетровської області спростовує інформацію про її причетність до зникнення голови люстрационного комітету, кандидата в народні депутати України Таміли Ульянової.

Прокуратура Дніпропетровської області спростовує інформацію про її причетність до зникнення голови люстрационного комітету, кандидата в народні депутати України Таміли Ульянової. Про це йдеться в повідомленні прокуратури області.

"Прокуратура Дніпропетровської області не має ніякого відношення до зникнення голови люстрационного комітету Таміли Ульянової. Дані, поширені посадовими особами обласного рівня в соцмережах про причетність прокуратури до зникнення голови люстрационного комітету, є провокаційними, не відповідають дійсності і носять наклепницький характер", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі заявили, що жодного кримінального провадження щодо Ульянової не починали, викликів до прокуратури, допитів і затримань не здійснювали.

В даний час вживаються заходи, спрямовані на встановлення місцезнаходження Ульянової.

Нагадаємо, вчора в Дніпропетровську зникла голова люстрационного комітету, кандидат у депутати Таміла Ульянова. Міліція сьогодні відкрила кримінальне провадження за фактом її зникнення.