ua en ru

У Дніпропетровську міліція відкрила справу за фактом зникнення кандидата у нардепи

У Дніпропетровську міліція відкрила справу за фактом зникнення кандидата у нардепи
У Дніпропетровську міліція відкрила кримінальне провадження за фактом зникнення кандидата у народні депутати України, голови люстраційного комітету Таміли Ульянової.

У Дніпропетровську міліція відкрила кримінальне провадження за фактом зникнення кандидата у народні депутати України, голови люстраційного комітету Таміли Ульянової. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України у Днепропетровської області.

"Слідчим відділом Кіровського РВ Дніпропетровського міського управління міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Розпочато досудове слідство", - повідомляє міліція.

Згідно з повідомленням, 23 жовтня о 21:10 до міліції надійшло повідомлення про зникнення кандидата у народні депутати по одномандатному виборчому округу № 26 Ульянової. Було встановлено, що кандидат у нардепи в цей день о 17:50 вийшла з дому і надалі зв'язок з нею пропала.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що в Дніпропетровську зникла голова люстрационного комітету, кандидат у депутати Таміла Ульянова.