ua en ru

Дніпропетровська ОДА вирішила заселити в будинок Царьова біженців з Донецька

Дніпропетровська обласна державна адміністрація вирішила заселити в будинок народного депутата України від фракції Партії регіонів Олега Царьова в Дніпропетровську біженців з Донецька.

Дніпропетровська обласна державна адміністрація вирішила заселити в будинок народного депутата України від фракції Партії регіонів Олега Царьова в Дніпропетровську біженців з Донецька. Про це у своєму Facebook написав заступник голови облдержадміністрації Борис Філатов.

"Зараз в домоволодіння Царьова направляються на постійне проживання біженці з Донецька. Приміщення готові до прийому громадян. Міліція вивезла гладкоствольну зброю, прилад для безшумної стрільби, кортики і шаблі. Охорона не перешкоджає. Олег, подарунки будуть ще...", - написав Філатов.

Нагадаємо, сьогодні народні депутати надали дозвіл на притягнення до кримінальної відповідальності Царьова. За відповідне рішення проголосували 235 нардепів.

Також депутати надали згоду на затримання і обрання щодо Царьова запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. За відповідне рішення проголосували 226 нардепів.

Нагадаємо, в.о. генерального прокурора Олег Махніцький під час виступу з трибуни Верховної Ради України 29 травня повідомив, що Царьов повинен бути позбавлений мандата.