ua en ru

"Дніпрогаз" у 2017 спрямує на реконструкцію газових мереж майже 15 млн гривень

"Дніпрогаз" у 2017 спрямує на реконструкцію газових мереж майже 15 млн гривень "Дніпрогаз" у 2017 спрямує на реконструкцію газових мереж майже 15 млн гривень

6 квітня 2017 року у ПАТ "Дніпрогаз" пройшли чергові загальні збори акціонерів

6 квітня 2017 року у ПАТ "Дніпрогаз" пройшли чергові загальні збори акціонерів, на яких були підсумовані результати господарської діяльності компанії у 2016 році та затверджені основні напрямки подальшої роботи, повідомляє прес-служба компанії.

Якщо 2015 рік ПАТ "Дніпрогаз" завершило зі збитком у 35,9 млн грн, то за результатами минулого року компанія демонструє прибуток на суму 21,1 млн грн. Основну частку прибутку підприємства склала виручка за основним видом діяльності – транспортуванням газу. У 2016 році компанією протранспортовано 808,8 млн куб. м, що на 2,3% більше показників 2015 року.

За даними прес-служби, виручені кошти, як плата за послуги з транспортування газу, будуть спрямовані на виробничу діяльність компанії та фінансування інвестиційної програми. У поточному році ПАТ "Дніпрогаз" планує реконструювати розподільчі газопроводи на суму майже 15 млн грн, ще на 3,4 млн грн капітально відремонтувати газорозподільні та шафні регуляторні пункти та виділити 1,9 млн грн на капітальний ремонт об’єктів електрохімічного захисту.

"Сьогодні ми активно працюємо над втіленням нашої основної стратегії, яка полягає в реалізації заходів, що сприятимуть зменшенню втрат природного газу, покращать енергоефективність газотранспортної системи та найголовніше – підвищать безпеку транспортування газу у Дніпрі та Дніпропетровському району. Поза нашою увагою не залишаються й питання обліку газу серед населення", - наголошує голова правління ПАТ "Дніпрогаз" Світлана Пікінер.

Так, у 2016 році ПАТ "Дніпрогаз" встановило споживачам майже 11 тисяч індивідуальних лічильників та понад 410 загальнобудинкових вузлів обліку газу. Зазначається, що встановлення будинкових лічильників дозволило забезпечити облік газу майже для 33 тисяч споживачів Дніпра, які не мають індивідуальних лічильників.

Окрім того, в минулому році, на підтримку робочого стану газорозподільної мережі міста та забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання компанією було спрямовано майже 19 млн грн.