ua en ru

У Дніпрі застрелили чоловіка, який перебував під домашнім арештом

У Дніпрі застрелили чоловіка, який перебував під домашнім арештом Іллюстративне фото (РБК-Україна)

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисне вбивство

У Дніпрі застрелили чоловіка, який перебував під домашнім арештом з 12 червня 2019 року. Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на прес-службу поліції Дніпропетровської області.

У поліції повідомляють, що 30 липня близько 23-ї ночі дружина знайшла чоловіка на балконі четвертого поверху квартири, де проживала родина. Його госпіталізували, але він помер у лікарні. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисне вбивство.

"Стосовно 28-річного потерпілого 10 червня 2019 року було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). 12.06.2019 року Бабушкінським районним судом м. Дніпро йому було обрано міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту на 60 діб до 9 серпня поточного року за місцем його проживання", - розповіли у поліції.

Нагадаємо, раніше у Житомирській області поліція знайшла мертвим жителя Коростеня, який був фігурантом одного з кримінальних проваджень, що стосувалося порушень виборчого законодавства. Ним виявився 23-річний житель м. Коростеня, який наприкінці червня 2019 був оголошений у розшук як безвісно зниклий.