ua en ru

Пожежа в Одесі: прокуратура проводить слідчі дії в органах влади

Пожежа в Одесі: прокуратура проводить слідчі дії в органах влади Фото: наслідки пожежі в дитячому таборі в Одесі ("Думська")

Прокуратура області 16 вересня 2017 року розпочала досудове розслідування

Прокуратура Одеської області проводить слідчі дії в органах місцевої влади за фактами службової недбалості, що призвела до загибелі дітей на пожежі в таборі "Вікторія" в Одесі. Про це повідомляє прес-служба обласної прокуратури у Facebook.

Зазначено, що прокуратура області 16 вересня 2017 року розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами недбалості службових осіб районного відділу Державної служби з надзвичайних ситуацій та органів місцевого самоврядування (ч. 2 ст. 367 КК України).

"Нині проводяться слідчі дії у Київському райвідділі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, Київській районній адміністрації м. Одеси та у Департаменті освіти та науки Одеської міської ради", - йдеться в повідомленні.

Як доповіли у відомстві, під час слідчих заходів вилучається документація стосовно введення в експлуатацію, функціонування, перевірок у дитячому таборі "Вікторія" тощо.

СЛІДЧІ ПРОКУРАТУРИ ОДЕЩИНИ РОЗПОЧАЛИ РОЗСЛІДУВАННЯ ЗА ФАКТАМИ СЛУЖБОВОІ НЕДБАЛОСТІ, ЩО ПРИЗВЕЛА ДО ЗАГИБЕЛІ ДІТЕЙ У ТАБО...

Опубліковано Прокуратура Одеської Області 17 вересня 2017 р.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Одеська місцева прокуратура №1 спільно з органами поліції повідомили про підозру директору дитячого спортивно-оздоровчого табору "Вікторія" у порушенні вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель дітей. Крім того, правоохоронці затримали й оголосили про підозру співробітниці табору, яка за функціональними обов'язками мала відповідати за пожежну безпеку в оздоровчому закладі.