ua en ru

У Дніпрі під час маршу футбольних фанатів був поранений патрульний, затримані 20 людей

У Дніпрі під час маршу футбольних фанатів був поранений патрульний, затримані 20 людей Фото: "Дніпро-Арена" (facebook.com/fcdniproua)

У Дніпрі пройшов марш фанатів київського "Динамо" і донецького "Шахтаря"

У Дніпрі перед матчем фіналу Кубка України з футболу пройшов марш фанатів київського "Динамо" і донецького "Шахтаря". В ході маршу сталася бійка, в результаті якої постраждав патрульний поліцейський, передає пресс-служба поліції Дніпропетровської області.

"Зараз поліція встановлює особу, яка кинула за бронежилет інспектора патрульної поліції невідомий піротехнічний виріб. В результаті поліцейський отримав опіки лівого передпліччя та шиї", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що подія сталася 9 травня у центрі Дніпра під час збору вболівальників футбольного матчу "Динамо" - "Шахтар".

За даним фактом порушено кримінальну страву за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України ("Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу").

Зазначено, що після зборів вболівальники рушили до стадіону. Під час руху на перехресті вулиці Андрія Фабра і пр. Пушкіна між вболівальниками сталася бійка, в результаті якої 20 осіб були доставлені в Дніпровський відділ поліції.

Нагадаємо, агрономи стадіону "Дніпро-Арена" розповіли про підготовку поля до фіналу Кубка України між київським "Динамо" і донецьким "Шахтар".