ua en ru

У Дніпрі поліція попередила замовне вбивство підприємця

У Дніпрі поліція попередила замовне вбивство підприємця Фото: у Дніпрі попередили замовне вбивство

Замовник запропонував виконавцю 2 тис. доларів за скоєння вбивства

У Дніпрі поліція попередила замовне вбивство підприємця. Про це повідомляє прес-служба у Дніпропетровській області.

Замовник запропонував виконавцю 2 тис. доларів за скоєння вбивства. Відзначається, що деталі і спосіб вчинення злочину замовника не цікавили.

В поліцію звернувся чоловік, який повідомив, що йому надійшло замовлення на вчинення умисного вбивства.

"Жертвою повинен був стати 40-річний місцевий житель. Інформація за цим фактом була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 14 (підготовка до злочину) і 2 ч. п. 11 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", - йдеться в повідомленні.

У результаті поліцейські вирішили інсценувати вбивство чоловіка з метою отримання необхідних доказів.

"Для цього чоловіка вивезли в найближчий ліс, наклали відповідний грим і сфотографували. Фотодокази були передані замовнику, в обмін на які він видав "кілеру" обіцяні гроші. В цей час замовника затримали правоохоронці", - додали в прес-службі.

У Дніпрі поліція попередила замовне вбивство підприємцяУ Дніпрі поліція попередила замовне вбивство підприємцяУ Дніпрі поліція попередила замовне вбивство підприємцяУ Дніпрі поліція попередила замовне вбивство підприємцяУ Дніпрі поліція попередила замовне вбивство підприємця

Фото: у Дніпрі попередили замовне вбивство

За місцем його проживання проведено обшук, під час якого поліцейські виявили 5 одиниць незареєстрованої гладкоствольної зброї, 2 одиниці нарізної зброї і кілька тротилових шашок з детонатором.

Зараз правоохоронці з'ясовують мотиви злочину і розглядають коло причетних до нього осіб, Серед основних версій - корисливі мотиви.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Полтавській області поліція розслідує потрійне вбивство.