ua en ru

У Дніпрі перекинулась карета швидкої допомоги, 4 людини отримали поранення

У Дніпрі перекинулась карета швидкої допомоги, 4 людини отримали поранення Фото: у Дніпрі перекинулась карета швидкої допомоги

Карета швидкої допомоги перекинулася і проїхала по асфальту 10 метрів

У Дніпрі на перехресті вулиці Січових Стрільців та проспекті Дмитра Яворницького вранці 11 травня 2017 року сталася дорожньо-транспортна пригода за участю карети швидкої допомоги, 4 постраждалих. Про це повідомляє місцеве видання "Інформатор".

"В момент аварії всередині перебувала вагітна дівчина і медперсонал. Всіх постраждалих госпіталізували в лікарню імені Мечникова", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, найбільше постраждав фельдшер: у нього забій голови та скальпована рана руки. Водій отримав легкі удари. Жінку намагаються вберегти від передчасних пологів.

Так, в ДТП брали участь також Chevrolet і Renault. Карета швидкої допомоги перекинулася і проїхала по асфальту близько 10 метрів. У зв'язку з аварією на проспекті частково перекрито рух. На місці аварії працює слідчо-оперативна група та патрульна поліція. Обставини інциденту з'ясовуються.

altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: в результаті ДТП перекинулася карета швидкої допомоги

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 9 травня, о 7:20 ранку, в місті Богуслав автомобіль Honda вилетів у кювет, водій і двоє пасажирів загинули.