ua en ru

У Дніпрі обстріляли автомобіль охоронної фірми, є загиблі

У Дніпрі обстріляли автомобіль охоронної фірми, є загиблі Фото: Національна поліція України ("УНІАН")

Одна людина загинула, ще двоє отримали поранення

У Дніпрі обстріляли автомобіль охоронної фірми, одна людина загинула, ще двоє охоронців з вогнепальними пораненнями доставлені в лікарню. Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

"Виїхавши на місце події поліцейські виявили автомобіль охоронної фірми, в якому перебував чоловік і двоє поранених охоронців у бронежилетах. В результаті нападу чоловік загинув на місці, а охоронці отримали важкі тілесні ушкодження. Їх доставили в лікарню, де їм була надана медична допомога. В даний час стан поранених стабільний", - йдеться в повідомленні.

Було встановлено, що нападники забрали сумку з великою сумою грошей, яка належала загиблому. За життя чоловік займався підприємницькою діяльністю, раніше на нього вже здійснювали розбійний напад, тому він вже 2 роки користувався послугами цієї охоронної фірми. Охоронці супроводжували його на місце роботи і місце проживання.

Всього по автомобілю охоронної фірми скоїли понад 30 пострілів, відразу після скоєння злочину був оголошений план "Перехоплення". На даний момент тривають пошуки зловмисників, відкрито кримінальне провадження за п. 1, 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство).

altaltaltalt

Фото: по автомобілю було скоєно понад 30 пострілів

Нагадаємо, 11 січня в Києві, в результаті стрілянини загинув чоловік, порушено кримінальну справу за фактом умисного вбивства.