ua en ru

У Дніпрі у наркоторговця знайшли гранатомет

У Дніпрі у наркоторговця знайшли гранатомет Ілюстративне фото (dp.npu.gov.ua)

Суд дозволив провести обшук у затриманого

В Дніпрі під час обшуку поліцейські виявили в будинку наркоторговця гранатомет. Про це повідомляє пресс-служба поліції Дніпропетровської області.

Зокрема, згідно з інформацією правоохоронців, гранатомет РПГ-26 чоловік зберігав у кімнаті під диваном. Також під час обшуку у нього знайшли 141 патрон калібру 5,45 мм і травматичний пістолет.

Як повідомляється, обшук був санкціонований судом і був проведений 11 травня співробітниками Дніпровського відділу поліції в рамках відкритого за ч. ст 2. 307 кримінального провадження (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

В результаті, за фактом незаконного зберігання зброї та боєприпасів поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, поліція Дніпра обнаружила у місцевого жителя автомат Калашникова і пакети з кокаїном. Чоловік ховав зброю в гаражі, а наркотики правоохоронці вилучили з його машини.