ua en ru

У Дніпрі на два місяці заарештували учасника заворушень на 9 травня, - Аваков

У Дніпрі на два місяці заарештували учасника заворушень на 9 травня, - Аваков Фото: Арсен Аваков розповів про арешт затриманих в результаті зіткнень 9 травня у Дніпрі

Арешти затриманих через заворушення у Дніпрі на 9 травня продовжаться

У Дніпрі суд засудив одного із затриманих в результаті зіткнень 9 травня до двох місяців арешту. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

"Перший Дніпровський титушка вже за ґратами - вироком суду заарештований на 2 місяці. І настрій різний на двох фотографіях з різницею в два дні.. і вилкулы не допомогли...Далі буде гарантовано..", - написав Аваков.

Перший Дніпровський титушка вже за ґратами - рішенням суду заарештований на 2 місяці. І настрій різний на двох фотографіях з різницею в два дні.. і вилкулы не допомогли... Далі буде гарантовано..

Опубліковано Arsen Avakov 11 травня 2017 р.

Як повідомлялося раніше, в результаті зіткнень в Дніпрі було затримано 12 осіб. За словами генерального прокурора України Юрія Луценка всім затриманим інкримінується стаття про масові заворушення.

Крім того, одному із затриманих в даний час вже вручено підозру.

"У райвідділі фізично знаходяться 12 титушек. Одному вже вручено підозру. Іншим це зроблять у відведені законом 72 години", - написав Луценко.

Луценко також не виключає, що число затриманих продовжить збільшуватися.

"Час йде, слідство працює. Не виключаю, що буде ще більше", - додав він.

Нагадаємо, під час акцій 9 травня в Україні затримали 45 осіб.