ua en ru

Дніпро - Севілья: Анонс фінальної гри

Дніпро - Севілья: Анонс фінальної гри Фото: "Дніпро" готовий до фіналу Ліги Європи

РБК-Україна анонсує головну гру "Дніпра" у Лізі Європи

Фінал Ліги Європи-2015 "Дніпро" - "Севілья". У ролі "андердога" дніпропетровський "Дніпро" спробує не дати іспанської "Севільї" в четвертий раз у своїй історії виграти Лігу Європи. Дивитися матч "Дніпро" - "Севілья" можна на каналі 2+2, а онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК -Україна о 21:15.

27 травня, 21:45
Варшава, "Народови стадіон"
"Дніпро" - "Севілья"
Трансляція на 2+2

Дніпропетровський "Дніпро" в перший раз у своїй історії грає у фіналі єврокубка. Саме усвідомлення такого досягнення має "нарощувати крила" гравцям "Дніпра" в майбутній грі. Але в "окриленості" важливо не перевантажити себе емоціями і не вийти на поле з тиском від результату. Думається, і гравці, і Мирон Маркевич це прекрасно розуміють. Якщо хвилюватися дніпряни і будуть, то тільки в перші хвилини матчу. Тим більше, що досвід таких ігор у дніпропетровців вже з'явився. Після ігор з "Наполі" "Дніпру" не повинна бути страшна жодна команда.

Дніпро - Севілья: Анонс фінальної гри

Фото: Бойко і Дуглас в грі проти "Наполі"

У цілому, передматчевий розклад фіналу Ліги Європи-2015 на користь "Дніпра". "Севілья" - фаворит з прекрасною атакою. Вона практично в кожній грі забиває мінімум два голи. Але в Лізі Європи у "Дніпра" сильною якістю стала командна робота в обороні, в якій "Дніпро" впорався з, не в образу іспанцям, з більш сильною атакою "Наполі". Якщо Бойко і захисники зіграють на рівні ігор з неаполітанцями, боятися нічого.

У такій грі важливо буде давати відпочинок обороні, переводячи гру в центр поля або на чужу половину. І тут багато чого буде залежати від Ротаня з Коноплянкою. Що-що, а свій момент дніпряни отримають. Якщо вдасться його реалізувати - буде взагалі супер. Враховуючи, що команда Емері буде багато грати в атаці, куди часто будуть підключатися фланги захисту, Коноплянці і Лучкевичу потрібно буде "вистрілювати" дуже зібрано і ефективно.

Дніпро - Севілья: Анонс фінальної гри

Фото: Євген Коноплянка

"Севілья", як личить суперника по фіналу, дуже серйозний опонент. Команда може виграти турнір в четвертий раз, поставивши таким чином рекорд. Підопічні Емері будуть хотіти виграти не менше дніпрян, але потрібно змусити їх грати в "свою гру". А там, якщо все буде добре, "Дніпру" можна буде приєднатися в горду компанію київського "Динамо" і донецького "Шахтаря" - єдиних українських клубів, які виграли євротрофеї.