ua en ru

Дніпро - Наполі: Спробуємо нав'язати супернику ефективну контргру, - Мирон Маркевич

Дніпро - Наполі: Спробуємо нав'язати супернику ефективну контргру, - Мирон Маркевич Фото: Мирон Маркевич

Тренер дніпрян очікує прогресу своєї команди

Головний тренер дніпропетровського "Дніпра" Мирон Маркевич сподівається, що найважливіший матч свою кар'єру він ще не провів, повідомляє сайт УЄФА.

"В Італії наша команда трохи перегоріла і не була схожа на себе. Думаю, це повинно пройти - зараз у хлопців гарний настрій. Сподіваємося показати якісний футбол. Ми граємо вдома при своїх глядачах. Знаю, що буде багато людей. Тому сподіваюся, що команда буде виглядати не так, як у Неаполі. Шанси є завжди. Впевнений, що буде інший футбол. Знаю можливості команди і сподіваюся, що гравці проявлять себе з кращого боку. Не можу передбачити, як все обернеться у підсумку, адже ми граємо проти класної команди. У будь-якому випадку після результату першого матчу шанси подравнялись", - сказав Маркевич.

"Ми спробуємо нав'язати супернику більш ефективну контргру. Складно сказати, чи є цей матч найважливішим у моїй кар'єрі. У мене було багато принципових і напружених зустрічей, як у єврокубках, так і в чемпіонаті України. Скажу так: сподіваюся, що найважливіший - попереду", - додав тренер.

Нагадаємо, матч "Дніпро" - "Наполі" відбудеться ввечері 14 травня, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.