ua en ru

Дніпро - Фіорентина: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи

Дніпропетровський "Дніпро" вдома програв італійській "Фіорентині". Голами відзначилися Селезньов у дніпрян і Родрігес з Амброзіні.

Дніпропетровський "Дніпро" вдома програв італійській "Фіорентині". Голами відзначилися Селезньов у дніпрян і Родрігес з Амброзіні.

3 жовтня
Дніпропетровськ, "Дніпро Арена"
Дніпро - Фіорентина 1:2
Гол:
Селезнев, 57 (с пенальти) - Родригес, 53 (з пенальті), Амброзіні, 73
Дніпро: Бойко, Мазух, Мандзюк, Стрініч, Федецький, Канкава, Коноплянка, Чеберячко, Ротань, Селезньов, Зозуля.
Фіорентина: Нето, Гонсало Родрігес, Алонсо, Ронкалья, Компера, Пісарро, Бакіч, Куадрадо, Фернандес, Амброзіні, Райдер Матос.

Програє "Дніпро".

90+2 хв. Хорхе Валеро на швидкості обійшов кількох захисників у штрафному "Дніпра" і сильно пробив. М'яч полетів над поперечиною.

90 хв. Коноплянка закинув у штрафну, Зозуля грудьми скинув під удар Селезньова, але м'яч від того полетів на трибуни.

Дніпро - Фіорентина: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи86 хв. Піссаро порушив правила проти Гами і це друге попередження для чилійця.

Дніпро - Фіорентина: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи85 хв. Томовіч виходить замість Фернандеса.

83 хв. "Дніпро" трохи зменшив оберти. Але це явно для того, щоб почати фінальний штурм воріт Нето.

Дніпро - Фіорентина: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи79 хв. Замість Мандзюка вийшов Бруно Гама.

Дніпро - Фіорентина: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи77 хв. Куадрадо набігався - Хоакін на полі.

75 хв. І тут же майже не зрівняв рахунок "Дніпро". Коноплянка добивав після власного удару зі штрафного.

Дніпро - Фіорентина: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи73 хв. Знову виходить вперед "Фіорентина". Амброзіні забули захисники "Дніпра" і досвідчений італієць головою переправив м'яч у ворота після навісу Валеро з лівого флангу.

71 хв. Затишшя у грі. М'яч скаче по центру поля, практично не доходячи до воріт.

67 хв. Куадрадо відмінно приклався здалеку - Бойко в стрибку витягнув м'яч з під поперечини.

63 хв. "Дніпро" продовжує тиснути суперника. Хороший пресинг, швидкість, рух. Все це змушує "Фіорентину" в злегка шоковому стані відбиватися.

Дніпро - Фіорентина: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи59 хв. А у "Дніпра" Матеус вийшов замість Федецького.

Дніпро - Фіорентина: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи57 хв. Зрівнює рахунок Селезньов! Удар в лівий кут - воротар стрибнув праворуч.

Дніпро - Фіорентина: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи56 хв. Пісарро грає рукою у своїй штрафній! Пенальті у відповідь!

Дніпро - Фіорентина: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи55 хв. Бакича поміняв Хорзе Валеро.

Дніпро - Фіорентина: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи53 хв. Гонсало Родрігес пробив по центру, але Бойко стрибнув вліво.

52 хв. Ротань сфолив у штрафному "Дніпра" на Матосі! Це пенальті!

48 хв. Трохи поатакували італійці, але до удару справа вони не доводять. Точніше, "Дніпро" справляється з їхніми атаками.

Другий тайм на "Дніпро Арені"

45+1 хв. Завершується перший тайм. Цікавіше в ньому виглядав Дніпро, але, відверто кажучи, жодна з команд не награла на гол, так що нулі на табло виглядають справедливим результатом. Йдемо на перерву.

42 хв. Федецький отримав м'ячем в обличчя в боротьбі біля штрафної суперника - кров йде з носа українця, але Артем звичайно повернеться в гру як тільки отримає медичну допомогу.

39 хв. Фернандес отримав пас на лівому фланзі атаки і класно прострілив на Райдера, який зумів пробити лівою ногою, але Бойко зіграв надійно. Небезпека знову прийшла з флангу Мандзюка.

36 хв. Фіорентина зуміла відсунути гру на чужу половину поля, комбінуючи на фланзі Мандзюка, проте небезпеки в цих діях немає, італійцям не вистачає швидкості.

32 хв. Дуже сумбурно проходить матч. Багато навісів, боротьби і помилок, але це легко пояснити якістю поля в Дніпропетровську. Останні хвилини команди трохи підсіли, мабуть суперникам потрібен невеликий перепочинок.

27 хв. Коноплянка навісив у штрафний майданчик гостей, де Селезньов намагався пробити головою у боротьбі з захисником. Євген знову виграв боротьбу, але удар прийшовся в руку гравцеві італійців, після чого м'яч пішов за лицьову. Суддя призначив удар від воріт.

22 хв. Селезньов сам собі створив чудовий момент. Євген відмінно обіграв трьох гравців на швидкості і знайшов ударну позицію на лінії штрафного, але Нето, на жаль, зумів відбити потужний удар низом, зафіксувавши м'яч у своїх руках.

18 хв. Ротань подавав штрафний з метрів сорока - неточно.

Дніпро - Фіорентина: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи15 хв. Першу жовту картку в матчі отримує Бакич за фол проти Коноплянки.

14 хв. Мандзюк видряпав м'яч біля штрафного майданчика гостей і прострілив - Нето не зміг зафіксувати м'яч, який летів не сильно, круглий потрапив до Коноплянці, який міг забивати, але програв боротьбу Родрігесу. Перший гольовий момент для українців.

13 хв. Пісарро довго думав, що робити з м'ячем, перебуваючи в опорній зоні дніпрян. Роздуми італійця завершилися вкрай неточним пасом у штрафний Дніпра.

10 хв. Фіорентина заробила кутовий на лівому фланзі атаки, але Пісарро подав невдало.

6 хв. Стрініч на своєму фланзі зупинив Куадрадо на своєму фланзі, тим самим не дозволивши італійцям розвинути контратаку.

3 хв. Сказати, що поле на "Дніпро Арені" важке - нічого не сказати. Калюжі, яких дуже багато, зупиняють хід м'яча, збиваючи футболістів з пантелику. Складно буде технічним дніпрянам, хоча і Фіорентина воліє грати в технічний футбол.

Паралельно матчу в Дніпропетровську проходить гра "Чорноморця" проти ПСВ. Онлайн трансляцію цього поєдинку можна читати тут.

1 хв. Добрий вечір, шановні читачі! Після не дуже вдалого старту українських команд у другому раунді Ліги Європи, чекаємо від Дніпра хорошого матчу! У Дніпропетровську йде мокрий сніг, погода сама що ні є мерзенна, але будемо сподіватися, що це не завадить дніпрянам показати хороший футбол.

"Дніпро" намагатиметься звести старі рахунки з "Фіорентиною", з якою зустрінеться в поєдинку другого туру групового етапу Ліги Європи УЄФА. Обидві команди перемогли на старті квартету Е і підходять до матчу в Дніпропетровську в гарному настрої.

Команди вже зустрічалися в першому колі Кубка УЕФА-2001/02. Тоді після безгольової нічиєї в Україні "Фіорентина" Роберто Манчіні здолала "Дніпро" Миколи Федоренка в Італії з рахунком 2:1.

"Дніпро" грав в одній групі з італійським клубом і в минулій Лізі Європи. Дніпропетровці взяли вдома верх над "Наполі" (3:1), а на виїзді програли - 2:4. Всього в матчах з командами серії А "Дніпро" здобув одну перемогу при одній нічиїй і двох поразках (перемога і нічия вдома, дві поразки в гостях). "Фіорентина" в шести поєдинках з українськими клубами здобула три перемоги при трьох нічиїх (дві перемоги і нічия вдома, перемога і дві нічиї в гостях). Останні два візиту "фіалок" в Україну завершилися безголевыми нічиїми.

Чеський захисник "Дніпра" Ондржей Мазух з 2007 по 2009 рік провів два сезони в "Фіорентині", але так і не зіграв жодного матчу в серії А. За "Фіорентину" виступає українець Олександр Яковенко, кар'єра якого почалася в "Металісті". У 2005 році півзахисник покинув батьківщину, після чого довгий час грав в Бельгії.