ua en ru

Для розселення у готелях 216 депутатів у 2013 р. знадобиться 33-35 млн грн

Для розселення у готелях 216 депутатів в 2013 р. знадобиться 33-35 млн грн. Про це заявив народний депутат з фракції КПУ Валентин Матвеєв, передає кореспондент РБК-Україна.

"У зв'язку з тим, що необхідно додатково виділити ці 30-40 номерів в готелі "Київ" і на останніх укласти договори з готелем "Україна", а також надати близько 20 або 30 номерів в готелі "Національний", необхідно в рік додатково передбачити ще близько 12 млн грн (окрім вже передбачених засобів), а в цілому це в рік складе приблизно 33-35 млн грн", - сказав Матвєєв.

Він додав: "Кількість народних депутатів, які потребують надання місць в готелі, за інформацією цих політичних сил сьогодні наступна: Партія регіонів - 86, зокрема сьогодні проживають в готелі "Київ" - 22 (депутата). У готелі "Київ" проживатимуть 84 депутати, а в "Україні" - 2. Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" просить про те, щоб їм надали місця в готелях для 43 народних депутатів, зокрема в готелі "Київ" - 42 і в готелі "Україна" - 1. КПУ - 20 народних депутатів потребують розміщення в готелях, з них зараз тільки 1 проживає в готелі "Київ". Політична партія "Удар" просить розмістити в готелі "Київ" 19 народних депутатів. Всеукраїнське об'єднання "Свобода" - 27 народних депутатів. Пропонується розміщення їх в готелі "Україна". Самовисуванцям, а це 20 народних депутатів, пропонується надати їм можливість визначитися і розміститися в готелі "Київ" і в готелі "Національний".

Читайте також: Підготовча група затвердила попередній варіант розсадження у Верховній Раді