ua en ru

Дисциплінарна комісія оголосила догану Горбатюку

Дисциплінарна комісія оголосила догану Горбатюку Фото: Сергій Горбатюк (РБК-Україна)

Догана Горбатюку винесена за заявою Столярчука

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів оголосила догану начальнику Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Сергію Горбатюку. Про це йдеться у повідомленні комісії у Facebook.

"Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією прокурорів вирішено: притягнути до дисциплінарної відповідальності начальника Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України Горбатюка С.В., застосувавши до нього дисциплінарне стягнення у виді догани", - йдеться у повідомленні.

Кваліфікаційно-дисциплінарною комісією прокурорів вирішено: притягнути до дисциплінарної відповідальності начальника Деп...

Опубліковано Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів 11 жовтня 2017 р.

Як повідомив у Facebook адвокат Віталій Титич, догана Горбатюку винесена за заявою заступника генпрокурора Юрія Столярчука.

"За заявою заступника генпрокурору Столярчука почалося дисциплінарне провадження стосовно начальника ДСР Горбатюка", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що головний військовий прокурор України Анатолій Матіос звинуватив начальника Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури Сергія Горбатюка в "зливі" матеріалів кримінальних проваджень.