ua en ru

Директор столичного держпідприємства попався на хабарі в 330 тисяч гривень

Директор столичного держпідприємства попався на хабарі в 330 тисяч гривень Фото: затримання при отриманні хабара (прес-служба СБУ)

СБУ затримала на місці злочину директора держпідприємства

Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на хабарі директора одного з державних підприємств Київської обласної державної адміністрації. Про це йдеться в повідомленні, поширеному прес-службою СБУ.

Зокрема, правоохоронці встановили, що держпідприємство уклало договір з приватною структурою на виконання підрядних робіт по будівництву дитячого садка в одному з селищ Київської області. Виявилося, що за підписання необхідних документів і перерахування коштів директор держпідприємства вимагав від забудовника "відкат" у розмірі трьохсот тридцяти тисяч гривень.

В результаті проведеної роботи, співробітники СБУ затримали чиновника на станції метро "Театральна" у Шевченківському районі столиці під час отримання усієї суми неправомірної вигоди.

Зараз вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину.

В рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Директор столичного держпідприємства попався на хабарі в 330 тисяч гривеньДиректор столичного держпідприємства попався на хабарі в 330 тисяч гривень

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, співробітники Головного управління Національної поліції у Запорізькій області підозрюють чиновників Управління капітального будівництва у розкраданні 3,2 млн гривень при будівництві дитячого садка.