ua en ru

Директор аеропорту Миколаєва затриманий на хабарі 700 тис. гривень

Директор аеропорту Миколаєва затриманий на хабарі 700 тис. гривень Фото: Михайло Галайко (mk-oblrada.gov.ua)

Галайко затриманий на хабарі голові ОДА Миколаївської області Олексію Савченко

Директор "Міжнародного аеропорту "Миколаїв" Михайло Галайко затриманий на хабарі голові Миколаївської обласної державної адміністрації Олексію Савченко в 700 тис. гривень. Про це повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Директор "Міжнародного аеропорту "Миколаїв" Галайко запропонував голові ОДА Миколаївщини 700 тис. гривень за продовження трудового контракту", - написав він.

Повідомляється, що зазначені кошти корупціонер отримав в якості "відкату" від керівника ТОВ "Автомагістраль" за підписання актів виконаних робіт з будівництва злітної смуги на суму 64 млн гривень.

Хабародавець - камікадзе , директор «міжнародного аеропорту Миколаїв» Галайко запропонував голові ОДА Миколаївщини 700 ...

Опубліковано Юрієм Луценком 29 грудня 2017 р.

Нагадаємо, на початку грудня Луценко розповів, олтора роки тому перед його командою стояло ряд завдань. Зокрема, демонтувати "пострадянську каральну систему ГПУ", різко активізувати боротьбу з корупцією, а також дати результат у справах Майдану.

"Сьогодні, в День прокуратури можу сказати: ми зробили це. 53 млрд, у тому числі 80 тис. га вкраденої землі передані в бюджет. Слідство за ключовими справах Майдану і ОЗУ Януковича завершено. Затримані 9100 корупціонерів, 2800 - в судах, 815 - отримали вирок", - написав він.