ua en ru

"Динамо" поступилося "Мальме" в передостанньому турі Ліги Європи

"Динамо" поступилося "Мальме" в передостанньому турі Ліги Європи Фото: "Мальме" - "Динамо" (facebook.com/fcdynamoua)

Кияни ризикують не вийти в плей-офф

Київське "Динамо" втратило перемогу над шведським "Мальме" в п'ятому турі групового етапу Ліги Європи. Гра на стадіоні "Сведбанк" завершилась з надрезультативним рахунком 3:4.

М'яч у ворота київського клубу влетів вже на другій хвилині гри - відзначився шведський захисник Бенгтссон. Але захисник киян Віталій Миколенко зрівняв рахунок на 18 хвилині, а за 21 хвилину півзахисник "біло-синіх" Віктор Циганков вивів українську команду вперед. Цей гол став дебютним для хавбека в 7 матчі нинішнього розіграшу єврокубків.

На початку другого тайму "Мальме" забило відразу два швидкі голи. На 48 хвилині відзначився нападник Маркус Розенберг, а на 57 - півзахисник Ердаль Ракіп. Догравали кияни матч у меншості, другу жовту картку отримав капітан Сергій Сидорчук, та покинув поле. Він пропустить заключний матч в груповому етапі Ліги Європи проти "Лугано". "Динамо" вдалося знову зрівняти рахунок зусиллями вінгера Беньяміна Вербича. І все ж на останній компенсованій хвилині Розенберг зробив дубль і вирвав для "Мальме" перемогу.

"Динамо" з 6 очками опустилося на третє місце групи, "Мальме" набрало 8 пунктів і піднялося на другу позицію в турнірній таблиці. Лідирує в групі "Копенгаген" (9).

В останньому турі групового етапу 12 грудня "Динамо" вдома прийматиме "Лугано", "Мальме" на виїзді зіграє з "Копенгагеном".

Нагадаємо, "Олександрія" з трьома очками залишилася на останньому місці в групі і втратила шанси на вихід в плей-офф Ліги Європи.