ua en ru

"Динамо" і "Шахтар" з перемог стартували у новому сезоні УПЛ

"Динамо" і "Шахтар" з перемог стартували у новому сезоні УПЛ Фото: матч за Суперкубок України (twitter.com/FCShakhtar)

Їхніми матчами завершився перший тур чемпіонату України

Київське "Динамо" і донецький "Шахтар" з перемог стартували в чемпіонаті України сезону 2018/19. Про це повідомляється на сайті української Прем'єр-ліги (УПЛ).

"Біло-сині" при порожніх трибунах мінімально перемогли полтавську "Ворсклу" з ранком 1:0. Єдине узяття воріт відбулось завдяки помилці Богдана Шуста, а Ардін Даллку, намагаючись врятувати ситуацію, підправив м'яч за лінію.

"Гірники" почали захист титулу виїзним матчем проти "Десни" в Чернігові (2:0). Дебютний гол за донецький клуб на 31 хвилині матчу забив Жуніор Мораес, на 55 хвилині відзначився Марлос.

Цими двома матчами за участю грандів українського футболу завершився перший тур УПЛ, який стартував у минулі вихідні. Ігри були перенесені на середу через участь двох команд в Суперкубку України.

В інших матчах стартового туру УПЛ луганська "Зоря" обіграла "Маріуполь" (2:1), львівські "Карпати" поступилися "Олександрії" (0:2), "Арсенал-Київ" - "Львову" (0:2), а одеський "Чорноморець" виявився сильнішим за донецького "Олімпіка" (2:1).