ua en ru

Динамо - Шахтар: анонс матчу

Динамо - Шахтар: анонс матчу Фото: "Динамо" - "Шахтар" (fcdynamo.kiev.ua)

Готуємося до центрального матчу заключного туру УПЛ

"Динамо" і "Шахтар" зіграютьв центральній зустрічі заключного туру чемпіонату України. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 19:30, а дивитися матч можна на телеканалі "2+2". На думку букмекерів, перевага в даному матчі на боці донецького клубу.

19 травня 19:30
Київ, стадіон "Динамо" імені Валерія Лобановського

Головним арбітром зустрічі призначено Віталія Романова. Це вже друге "українське класичне" протистояння у цьому сезоні для 38-річного дніпрянина - у 13 турі УПЛ він зафіксував у Києві нульову нічию між принциповими суперниками.

Асистенти арбітра - Олег Плужник, Сергій Беккер (обидва - Харків). Четвертий арбітр - Олександр Дердо (Чорноморськ Одеської області). Спостерігач арбітражу - Віктор Швецов (Одеса).

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Гра з "Шахтарем" буде поєдинком за престиж для нашого клубу і вболівальників. Відкрию вам таємницю: у цій грі на поле обов'язково вийде Олег Гусєв. Він зіграє останній матч у футболці київського "Динамо". Запрошуємо всіх уболівальників підтримати нас у цьому поєдинку, а ми спробуємо віддячити вам своєю грою та результатом за ту підтримку, яку ми відчували протягом усього сезону".

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека: "В суботу на поле ми вийдемо вже в статусі чемпіонів, але ми не позбавлені амбіцій заробити ще три очки. Адже це не простий поєдинок, це класико, дербі. У будь-якому очному поєдинку "Динамо" і "Шахтаря" завжди йде боротьба не на жарт, в якій кожна команда прагне перемогти. Ось і ми цього хочемо - їдемо за перемогою. Приїдемо до Києва не просто святкувати, а щоб спершу перемогти "Динамо", а вже потім почати відзначати наш успіх в цьому чемпіонаті".

Орієнтовні склади:

"Динамо": Бойко - Кендзьора, Бурда, Кадар, Піваріч - Буяльський, Гармаш, Шапаренко, Циганков, Вербич - Бесєдін

"Шахтар": Пятов - Бутко, Хочолава, Ракицький, Ісмаїлі - Степаненко, Коваленко, Алан Патрік, Марлос, Петряк - Кайоде