ua en ru

Динамо - Порту: Кияни починають з результативної нічиї

Динамо - Порту: Кияни починають з результативної нічиї Фото: Динамо - Порту

"Динамо" в першому матчі не змогли виграти

У Києві "Динамо" у матчі Ліги Чемпіонів приймало "Порту" у першому турі групового етапу Ліги Чемпіонів.

Стартові склади надали уболівальникам сюрприз - Ярмоленко не було і в старті, ні а лавці. Як виявилося, незадовго до виїзду на стадіон, Андрій підхопив вірус.

Гра була дуже рівною. Команди по черзі володіли м'ячем, але багато моментів не створювали. Тим не менш, кияни несподівано відкрили рахунок - Гармаш прорвався по правому флангу, прострілив, Велозу, який пропустив м'яч і Гусєв впевнено відправив м'яч у ворота. Але тут же "Порту" відігрався - після подачі з флангу Абубукар точно пробив головою і зрівняв рахунок.

Другий тайм вийшов набагато краще у "Порту". Гості більше атакували і володіли м'ячем. Але оборона "Динамо" справлялася. До того моменту, поки не допустив помилку Рибка, невдало вибив м'яч після подачі з флангу. Абубукар м'яч підхопив і відправив у ворота. До честі "Динамо", їм вдалося зрівняти рахунок і піти від поразки. Рибалка невдало виконав штрафний, а Буяльський зумів першим підхопити м'яч і пробити головою.

Динамо - Порту 2-2
Гол:
Гусєв, 20, Буяльський, 89 - Абубукар, 22, 81
Динамо: Рибка, Сілва, Драгович, Хачеріді, Антунеш, Хачеріді, Велозу (Кравець, 86), Рибалка, Гармаш, Гусєв (Буяльський, 67), Гонсалес (Беланда, 71), Мораес
Порту: Касільяс, Перейра, Інді, Майкон, Лайун, Невеш, Браїмі (Корона, 77), Еррера (Тельо, 65), Андре, Данилу, Абубукар (Освальдо, 90+1)

Додамо, що в іншому матчі групи лондонський "Челсі" переграв "Маккабі".

Нагадаємо, раніше розгромом 0:4 від мадридського "Реала" стартував у Лізі Чемпіонів донецький "Шахтар".