ua en ru

"Динамо" віддало воротаря Коваля в оренду "Депортіво"

"Динамо" віддало воротаря Коваля в оренду "Депортіво" Фото: Максим Коваль (fcdynamo.kiev.ua)

Іспанці мають право викупу контракту гравця

Воротар київського "Динамо" Максим Коваль до кінця сезону 2017/18 на правах оренди виступатиме за іспанський клуб "Депортіво" з Ла-Коруньї. Про це повідомляє офіційний сайт українського клубу.

Відповідно до угоди між клубами іспанці матимуть опцію викупу контракту гравця після завершення оренди.

У цьому сезоні Коваль провів за "Динамо" 11 матчів у чемпіонаті України, 2 матчі в кваліфікації Ліги чемпіонів і 5 в кваліфікації і груповому етапі Ліги Європи.

На початку сезону 2017-2018 років Коваль був основним голкіпером "Динамо", але в кінці 2017 року основним воротарем киян став 23-річний Георгій Бущан.

Контракт Коваля з "Динамо" закінчується 30 червня 2020 року.

25-річний Коваль є вихованцем запорізького "Металурга". Він перейшов в "Динамо" в липні 2010 року. У 2014-2015 роках був в оренді в ужгородській "Говерлі", в сезоні 2015/16 років віддавався в оренду данському "Оденсе".

"Депортіво" в турнірній таблиці займає 18 місце і відстає від рятівного 17 на два очки. Наступний матч Депортіво проведе проти мадридського "Реала", 21 січня.

Нагадаємо, німецький "Шальке", за який виступає гравець збірної України Євген Коноплянка, цікавився півзахисником "Динамо" Віктором Циганкова.