ua en ru

"Динамо" здолало "Шахтар" і відродило інтригу в боротьбі за чемпіонство

"Динамо" здолало "Шахтар" і відродило інтригу в боротьбі за чемпіонство Фото: "Шахтар" - "Динамо" (twitter.com/FCShakhtar)

Інтрига в боротьбі за чемпіонський титул зберігається

Київське "Динамо" мінімально переграло донецький "Шахтар" в рамках 27 туру української Прем'єр-ліги (УПЛ). Матч відбувся у Харкові на ОСК "Металіст" і завершився з рахунком 1:0.

"Біло-сині" лідирували половину першого матчу і вийшли вперед завдяки помилці Хочолави і чудовим діям Шепелєва. Після пропущеного гола ініціативу в свої руки взяли гравці "Шахтаря", але забити "гірникам" так і не вдалося.

Після перерви "Шахтар" продовжив грати першим номером і створив чимало моментів, повністю будуючи гру від оборони. "Динамо" грало на збереження рахунку, але в цілому ж свої небезпечні моменти мали як одні, так і інші.

"Шахтар" таким чином пропустив перший гол у 2018 році. Сім матчів до цього тривала суха серія "гірників".

Результат поєдинку зберігає інтригу в боротьбі за чемпіонський титул в УПЛ. Тепер "Динамо" відстає від "Шахтаря" на три очки в турнірній таблиці.

Нагадаємо, згідно з повідомленнями у ЗМІ, бразильський нападаючий київського "Динамо" Жуніор Мораес влітку перейде до складу непримиренного для "біло-синіх" суперника - донецького "Шахтаря".