ua en ru

Динамо - Янг Бойз де дивитися матч

Динамо - Янг Бойз де дивитися матч Фото: Динамо - Янг Бойз (bscyb.ch)

Де і коли почнеться гра

Київське "Динамо" проведе вдома перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, в якому зіграє зі швейцарським "Янг Бойз". Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Украина о 19:30, а дивитися матч можна на каналі 2+2. Букмекери вважають, що у цій зустрічі очевидна перевага на боці української команди.

26 липня, 19:30
Київ, НСК "Олімпійський"

Протистояння "Динамо" - "Янг Бойз" відбудеться ввечері 26 липня, стартовий свисток поєдинку прозвучить о 19:30 за київським часом. Трансляція в прямому ефірі запланована на телеканалі 2+2. Відразу після закінчення гри вийде програма "Профутбол", ведучі та експерти якої проаналізують основні моменти поєдинку.

Матч в прямому ефірі також можна подивитися в Швейцарії по Radio Gelb-Schwarz, LAOLA1.TV, RTS Deux, RTS Sport, SRF zwei, а також в Німеччині - LAOLA1.TV, SRF zwei.

Телеканал LAOLA1.tv International доступний в Азербайджані, Білорусі, Вірменії, Грузії, Казахстані, країнах Балтії, Киргизстані, Молдові та Таджикистані.

Нагадаємо, швейцарський "Янг Бойз" підсилив свої ряди камерунским нападником Жан-П'єром Нсаме напередодні матчу з київським "Динамо" в рамках 3 кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.