ua en ru

Динамо - Янг Бойз: прогноз букмекерів

Динамо - Янг Бойз: прогноз букмекерів Фото: Динамо - Янг Бойз (fcdynamo.kiev.ua)

Фахівці вважають фаворитом київський клуб

Київське "Динамо" в рамках третього туру групового етапу Ліги Європи прийме вдома швейцарський "Янг Бойз". Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 22:05, а дивитися матч можна на каналах ТРК "Україна" і "Футбол 2". На думку букмекерів, у даному поєдинку перевага на боці киян.

19 жовтня 22:05
Київ, НСК "Олімпійський"

Букмекери з компанії bet365 прінімаеют ставки на перемогу "Динамо" з коефіцієнтом 1,66. Успіх "Янг Бойз" оцінюється в 5,75. А ймовірність нічийного результату - 4,0.

Контора 1xBet також віддає перевагу київській команді. Так, на тріумф "біло-синіх" приймаються ставки з коефіцієнтом 1,68. Перемога швейцарців оцінюється в 5,4. Імовірність нічийного результату - 4,24.

Букмекери з компанії William Hill також вважають підопічних Олександра Хацкевича фаворитами зустрічі. На тріумф українців контора приймає ставки з коефіцієнтом 1,7, а на перемогу гостей - 5,0. Нічия в цьому матчі оцінюється коефіцієнтом 3,6.

Нагадаємо, відставання України від Бельгії в таблиці коефіцієнтів Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) за підсумками матчів 3 туру групового етапу Ліги чемпіонів стало мінімальним, і після матчів київського "Динамо" і луганської "Зорі" в Лізі Європи ми може піднятися на 8 місце.