ua en ru

Динамо - Наполі: Суперник добре контролює м'яч і намагається грати вперед, - Ребров

Динамо - Наполі: Суперник добре контролює м'яч і намагається грати вперед, - Ребров Фото: Сергій Ребров

Наставник "Динамо" розуміє всю складність сьогоднішнього поєдинку

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров вважає, що "Наполі" сильно змінився з приходом нового тренера. Про це повідомляє сайт УЄФА.

"Я був на стадіоні, дивився гру "Дніпра" з "Наполі". Можу сказати, що зараз "Наполі" — це інша команда, яка грає в інший футбол. "Наполі" — команда, яка добре контролює м'яч і намагається грати вперед. Тоді вони грали інакше. Зараз це зовсім інша команда, з іншим тренером і іншим баченням футболу. Природно, ми граємо вдома і повинні показувати свою гру. На теоретичному занятті ми показували хлопцям сильні і слабкі сторони суперника", - сказав Ребров.

"Те, що було у другому таймі матчу з "Шахтарем" не задовольнило ні мене, ні хлопців, ні вболівальників. Тому в грі з "Наполі" будемо намагатися діяти більш агресивно. На мій погляд, проблеми у нас не з атакою. У першому таймі матчу з "Шахтарем" ми контролювали м'яч, грали в свою гру. Що сталося у другому? Ми поговорили з хлопцями, розібрали помилки. Ми не можемо оборонятися весь другий тайм. І розуміємо, що це ненормально", - додав наставник киян.

Нагадаємо, онлайн-трансляція матчу "Динамо" - "Наполі" почнеться на РБК-Україна в 21:15.