ua en ru

Динамо - Лаціо: анонс матчу

Динамо - Лаціо: анонс матчу Фото: "Динамо" - "Лаціо" (facebook.com/fcdynamoua)

Готуємося до матчу-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи

Київське "Динамо" вдома прийме римський "Лаціо" у рамках матчу-відповіді 1/8 Ліги Європи. Онлайн-трансляція поєдинку розпочнеться на РБК-Україна о 20:00, а дивитися матч можна на телеканалах "Футбол 1" і ТРК "Україна". На думку букмекерів, фаворитом є італійський клуб.

15 березня 20:00
Київ, НСК "Олімпійський"

"Динамо" не програє в 7 єврокубкових домашніх матчах поспіль, а "Лаціо" важко даються ігри на виїзді. Кияни повинні скористатися слабкістю суперника і не дати йому шансу на успіх.

Головним арбітром поєдинку буде Хесус Хіль Мансано з Іспанії. 34-річний суддя почав обслуговувати міжнародні матчі у 2014 році і з "Динамо" не перетинався. Але зовсім недавно працював на грі "Лаціо": на груповій стадії Ліги Європи він обслуговував в листопаді поєдинок римлян з "Ніццою" (1:0).

Допомагати Мансано будуть його співвітчизники Анхель Невадо Родрігес, Дієго Барбер Севілья, Карлос дель Серро, Рікардо де Бургос і Роберто дель Паломар.

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "Ми повинні грати за ім'я клубу, за місто Київ, за своє ім'я. Повинні викластися на сто відсотків в подяку за ту підтримку уболівальників, яка завтра буде на "Олімпійському".

Головний тренер "Лаціо" Сімоне Індзагі: "Ми заслуговуємо пройти далі. А що кажуть інші люди... це не важливо. Ми з усією серйозністю готуємося до матчу і постараємося викластися на всі 100 відсотків".

Орієнтовні склади:

"Динамо": Бойко, Кендзьора, Бурда, Кадар, Піваріч, Шепелев, Шапаренко, Морозюк, Буяльський, Циганкова, Мораес

"Лаціо": Стракоша, де Врей, Лукаку, Лукас, Баста, Феліпе Андерсон, Уоллас, Іммобіле, Милинкович-Савич, Раду, Мурдже

Дискваліфіковані: Денис Гармаш ("Динамо")
Під загрозою дискваліфікації: Жуніор Мораес, Дерліс Гонсалес, Володимир Шепелєв - Джордан Лукаку, Сергій Милинкович-Савич, Чіро Іммобіле

Нагадаємо, півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков був визнаний кращим гравцем перших матчів 1/8 фіналу Ліги Європи.