ua en ru

Динамо - Евертон: У грі всі були лідерами, - Сергій Ребров

Динамо - Евертон: У грі всі були лідерами, - Сергій Ребров Ребров залишився задоволений

Після гри з "Евертоном" головний тренер "Динамо" Сергій Ребров подякував вболівальникам за чудову підтримку, повідомляє прес-служба "Динамо".

"Герої зараз сидять в роздягальні і на допінгу. Я радий за хлопців, що вони подарували свято всій Україні, нікого не залишивши байдужими до цієї гри. Так, пропустили м'ячі, але тим і цікавіше футбол. Потрібно подякувати хлопцям, які віддали всі сили на полі. Думаю, сьогодні всі були лідери. А Хачеріді, Драгович, Антунеш, Данило? Кожного сьогодні можна виділити не тільки Ярмоленко", - сказав Ребров.

"Сподіваюся, що в наступний раз трибуни не впадуть духом, адже я чув, яка була тиша. Добре, що ми забили другий м'яч, але трибуни теж повинні допомагати футболістам. При рахунку 5:1 була та гра, при якій ми відчуваємо себе комфортно, маючи швидких і швидкісних гравців. Могли забити і більше, а могли і пропустити, але добре, що так все закінчилося", - продовжив наставник киян.

"Я вважаю, що "Евертон" - це дуже кваліфікована команда, а їх турнірне становище в АПЛ ні про що не говорить. Це хороша організована команда, тому немає нічого погано в тому, що вони створювали моменти. Коли програвали, гості йшли вперед і ризикували", - додав молодий тренер.

Нагадаємо, "Динамо" після виїзної поразки зуміло розгромити "Евертон" і пройти у чвертьфінал Ліги Європи.