ua en ru

Динамо - Челсі: Моурінью розраховує на поліпшення гри своєї команди

Динамо - Челсі: Моурінью розраховує на поліпшення гри своєї команди Фото: Жозе Моурінью

Португалець заперечує інтерес до Ярмоленка

Головний тренер "Челсі" Жозе Муоринью вважає, що "Динамо" не схоже ні на одну англійську команду. Про це пише сайт "Челсі".

"Для нас важливий результат. Ми повинні вигравати матчі в АПЛ, щоб поліпшити свої позиції. І ми повинні виграти матч в ЛЧ, щоб йти далі. Я вже говорив англійською ЗМІ, чому я був на матчі Україна - Іспанія. Був перерву на матчі збірних, і мені не було кого тренувати. Я хотів подивитися своїх підопічних у матчах за збірні. У збірній Іспанії було троє моїх гравців, і я хотів подивитися, як вони себе проявлять. Мої помічники були на матчах в Португалії, Бельгії та ін Крім того, я хотів подивитися готель, в якому ми будемо жити, скільки часу займе дорога від готелю до стадіону. Я раніше був у Києві, але ми грали на стадіоні імені Лобановського. Зараз же мені треба було уточнити всі ці моменти. Я не хочу говорити про гравців, проти яких ми будемо грати. Якщо я скажу щось хороше, я мотивую гравця. Якщо я скажу щось погане - це також мотивація. А тим людям, які розпускають чутки, потрібно спочатку подумати. Ярмоленко - хороший гравець, але на його позиції в "Челсі" грає багато хороших виконавців: Азар, Вілліан, Мозес, Куадрадо, Саллах. Ми могли б, звичайно, зібрати всіх кращих гравців у команді, але навіщо? Ми не колекціонуємо гравців. Тому ще раз закликаю не вірити чуткам", - сказав Моурінью.

"Ми не думаємо про те, на якому місці ми знаходимося і який шлях попереду. Для нас важливо покращувати нашу гру, наші результати, нашу впевненість у собі. Так, у нас були не найкращі результати на старті сезону. Але, сподіваюся, ми змінили ситуацію. У "Динамо" абсолютно інша культура. Я не кажу, що проти кого грати легше, проти кого-то складніше. Це просто інша ігрова культура. Я не спілкувався з київськими португальцями. Але я завжди бажаю всього хорошого португальцям, які грають за кордоном. Наскільки я знаю, то Мігель грав і проти Сербії, і проти Данії. Антунеш іноді викликається в збірну, іноді - ні. Якщо ні, то грає Коентрау. Це все конкуренція", - сказав Моурінью.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Челсі" відбудеться 20 жовтня ввечері, а РБК-Україна проведе онлайн-трансляція поєдинку.