ua en ru

"Динамо" – "Бенфіка": де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів

"Динамо" – "Бенфіка": де дивитися матч кваліфікації Ліги чемпіонів Фото: "Динамо" протистояло "Бенфіці" в сезоні 2021/22 Ліги чемпіонів (facebook.com/fcdynamoua)

Трансляція першого поєдинку плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів 2022/23 між київським "Динамо" та лісабонською "Бенфікою" буде доступна на території України.

Де дивитись матч онлайн і на яких каналах, підкаже РБК-Україна.

Матч "Динамо" – "Бенфіка" відбудеться в польській Лодзі 17 серпня. Початок поєдинку о 22:00. Переможець пари потрапить у груповий етап Ліги чемпіонів.

У цифровому мовленні Т2 домашній матч "біло-синіх" не транслюватимуть. Починаючи з плей-офф кваліфікації, усі поєдинки Ліги чемпіонів на території України показуватиме офіційний транслятор турніру – медіасервіс MEGOGO.

Матчі єврокубків там доступні в передплаті "Максимальна". Окрім того, трансляція у найвищій якості буде доступна абонентам платформи Volia TV через канали MEGOGO Футбол. Передматчева студія розпочнеться о 21:00. Коментуватимуть поєдинок Роман Бебех і Сергій Лук'яненко.

Раніше відомі букмекери склали сітку коефіцієнтів на перший матч у протистоянні українського та португальського грандів. Безумовним фаворитом стала "Бенфіка", а вірогідність нічиєї вища за ймовірну перемогу "Динамо".

Український гранд вп'яте потрапив до плей-офф кваліфікації головного єврокубка. З попередніх чотирьох спроб "Динамо" пробилося в груповий раунд турніру лише двічі. У сезоні 2012/13 "біло-сині" пройшли "Боруссію" з Менхенгладбаха, а два роки тому – бельгійський "Гент".