ua en ru

"Динамо" – "Бенфіка": прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

"Динамо" – "Бенфіка": прогноз на матч кваліфікації Ліги чемпіонів Фото: Микола Шапаренко (в центрі) проти "Бенфіки" в сезоні 2021/22 (facebook.com/fcdynamoua)

У першому поєдинку плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів 2022/23 київське "Динамо" прийме "Бенфіку" з Лісабона.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Динамо" – "Бенфіка" відбудеться в польській Лодзі 17 серпня. Початок поєдинку о 22:00. Переможець пари потрапить у груповий етап Ліги чемпіонів.

Австрійська контора Bwin безумовним фаворитом першого матчу визначила лісабонців. На перемогу "Бенфіки" тут приймають ставки з коефіцієнтом 1,68. Натомість імовірний успіх "Динамо" оцінили песимістичним балом 5,00. Навіть нічия вірогідніша – кеф 3,80.

Прогнозисти можуть закластися на точний рахунок протистояння у вигляді нульової нічиєї з солідним коефіцієнтом 10,00. Персональні фанати Віктора Циганкова можуть обрати подвійну ставку – лідер "біло-синіх" заб'є, а український гранд переможе (кеф 7,50).

Тим часом фахівці британської William Hill до "Динамо" мають ще менше пієтету. Ставки на перемогу хлопців Мірчі Луческу тут приймають з коефіцієнтом 5,50. На "Бенфіку" кеф значно нижчий – 1,67. На нічию ж можна поставити з балом 3,70.

Шанувальники "Динамо" з лав оптимістів можуть зробити спеціальну ставку з нічиєю або перемогою киян після пропущеного м'яча з перспективним коефіцієнтом 6,50. Віру в героя попередніх раундів Олександра Караваєва можна конвертувати в ставку на останній гол у матчі його авторства – кеф 13,00.

Український гранд вп'яте потрапив до плей-офф кваліфікації головного єврокубка. З попередніх чотирьох спроб "Динамо" пробилося в груповий раунд турніру лише двічі. У сезоні 2012/13 "біло-сині" пройшли "Боруссію" з Менхенгладбаха, а два роки тому – бельгійський "Гент".