ua en ru

Динамо - Аякс: анонс матчу

Динамо - Аякс: анонс матчу Фото: "Динамо" - "Аякс" (facebook.com/fcdynamoua)

Готуємося до поєдинку за вихід в груповий раунд Ліги чемпіонів

Київське "Динамо" і амстердамський "Аякс" зійдуться в боротьбі за вихід в груповий раунд Ліги чемпіонів. Трансляція матчу розпочнеться на РБК-Україна о 22:00, а дивитися поєдинок можна на каналі "Футбол 1". На думку букмекерів, невелика перевага на боці команди з Нідерландів.

28 серпня 22:00
Київ, НСК "Олімпійський"

"Динамо" побореться за вихід в груповий етап Ліги чемпіонів з нідерландським "Аяксом". На поєдинку працюватиме суддівська бригада зі Словенії на чолі з Даміром Скоміною. 42-річний арбітр двічі перетинався і з київським "Динамо" на міжнародній арені.

У 1/16 фіналу Кубка УЄФА сезону 2008/2009 "біло-сині" під наглядом Скоміни зіграли на виїзді внічию з "Валенсією" (2:2), завдяки чому вийшли до наступної стадії турніру, а на груповому етапі Ліги чемпіонів 2015/2016 зіграли вдома внічию з англійським "Челсі" (0:0).

Асистенти - Юре Прапротник, Роберт Вукан. Додаткові асистенти - Матей Юг, Славко Вінчич. Четвертий арбітр - Томаш Кланчник.

Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич: "У вас більше негативні думки. Але на попередній стадії Ліги чемпіонів, коли грали зі "Славією", ми вдома забили двічі. Суперник готується також до нас, дивиться, які в нас сильні сторони, а де, навпаки, є проблеми. Трохи змінимо свою гру в тактичному плані, потрібна агресія та пресинг із перших хвилин. При цьому маємо не забувати про оборону, адже лінія атаки у "Аякса" дуже сильна".

Головний тренер "Аякса" Ерік тен Хаг: "У нас хороший результат після матчу в Амстердамі і нам може бути досить одного гола в Києві. Чи є у нас план "Б" на випадок, якщо щось піде не так? Зрозуміло, але пам'ятайте, що в матчі тільки три заміни. "Динамо" - дуже сильний суперник, який прекрасно контролює м'яч. Ми спробуємо не підпускати їх до своїх воріт і, по можливості, забити самим в контратаці".