ua en ru

"Динамо" – АЕК Ларнака: прогноз на матч Ліги Європи

"Динамо" – АЕК Ларнака: прогноз на матч Ліги Європи Фото: Передматчеве тренування "Динамо" в Кракові (facebook.com/fcdynamoua)

У другому турі групового етапу Ліги Європи 2022/23 київське "Динамо" прийме АЕК із Ларнаки.

Які прогнози букмекерів на матч, підкаже РБК-Україна.

Матч "Динамо" – АЕК Ларнака відбудеться 15 вересня у Кракові. Поєдинок прийме стадіон "Краковія". Старт зустрічі призначений на 22:00 за київським часом.

Для австрійської контори Bwin український гранд став очевидним фаворитом поєдинку. На перемогу "Динамо" тут приймають ставки з коефіцієнтом 1,73. Натомість на потенційний успіх АЕКа кеф значно вищий – 4,60. Навіть нічия виглядає вірогіднішою з балом 3,75.

На впевнену перемогу "біло-синіх" із рахунком 2:0 можна закластися з перспективним коефіцієнтом 8,00. Непогана форма літнього новачка "Динамо" Владислава Кабаєва спонукає придивитися до подвійної ставки – гол вінгера та перемога команди Мірчі Луческу з кефом 6,50.

Схожі цифри підготували і британці з William Hill. Коефіцієнт на перемогу "Динамо" склав 1,80. На потенційну нічию можна поставити з балом 3,60. Натомість імовірність успіху кіпріотів оцінили кефом 4,50.

Цікавим варіантом виглядає ставка з голами обох команд у кожному з таймів із солідним коефіцієнтом 12,00. Ті, хто вірять у "Динамо" до кінця можуть поставити на вольову перемогу киян із непоганим кефом 8,50.

Перед матчем український гранд презентував нові комплекти форми на сезон 2022/23. Домашній, виїзний та третій варіант екіпірування виготовив New Balance. На основну форму киян повернеться легендарна діагональна смуга.