ua en ru

Динамо - Рапід: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи

Київське "Динамо" досить впевнено і спокійно обіграло вдома віденський "Рапід" в матчі Ліги Європи. На швидкий гол Бойда кияни відповіли влучними пострілами Ленса, Гусєва і Велозу.

Київське "Динамо" досить впевнено і спокійно обіграло вдома віденський "Рапід" в матчі Ліги Європи. На швидкий гол Бойда кияни відповіли влучними пострілами Ленса, Гусєва і Велозу.

12 грудня, 22:05
Київ, "Олімпійський"
Динамо - Рапід, 3:1
Голи:
Ленс, 23, Гусев, 28, Велозу, 70 - Бойд, 5
Динамо: Шовковський, Драгович, Хачеріді, Макаренко, Гусєв, Велозу, Вукоєвич, Беланда, Ярмоленко, Ленс, Ідейє
Рапід: Новота, Шрамель, Зонляйтнер, Дибон, Пецос, Хофман, Бошкович, Бойд, Забитцер, Тримель, Бургшталер

Фінальний свисток відправляє Динамо в плей-офф Ліги Європи.

90 хв. Велозу добре приклався здалеку по м'ячу, але Новота зумів зреагувати. На підборі виявився Безус, але його пас влучив у захисника.

87 хв. Ярмоленко вивів Дуду на 100%-ову позицію, але бразилець не зміг влучити по воротах.

85 хв. Контратака Рапіда завершилася неточним ударом невтомного Бургшталера.

Динамо - Рапід: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи83 хв. Безус з'явився на полі. Пішов відпочивати Беланда.

82 хв. Дуже спокійно справляються гравці Динамо справляються з атаками Рапіда.

78 хв. В цей раз, Беланда виконував вже більш небезпечний удар з лінії штрафної. Новота пальцями перевів м'яч на кутовий.

Динамо - Рапід: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи77 хв. Ярмоленко незрозуміло навіщо вирішив посперечатися з арбітром.

76 хв. Рапід засів на половині поля Динамо. Але киянам це і потрібно. Вони спокійно захищаються і постійно тікають в контратаки.

Динамо - Рапід: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи72 хв. Дуду змінив у грі Ленса.

Динамо - Рапід: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи70 хв. ВЕЛООЗУ!!! Відмінний удар португальця зі штрафного увійшов прямо в правий кут.

Динамо - Рапід: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи68 хв. Бошкович і Хофман йдуть. Беранд і Шауб увійдуть в гру.

66 хв. Беланда зважився на дальній удар. Не вийшло це у марокканця - м'яч пройшов мимо воріт.

63 хв. Хачеріді біля штрафної суперника давав на хід Ярмоленко, але того випередив голкіпер.

60 хв. Кияни віддали м'яч супернику. Рапід в основному круги намотує навколо штрафному Динамо, не особливо напружуючи захисників.

Динамо - Рапід: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи56 хв. Бойд грубо зіграв в атаці проти Хачеріді.

55 хв. Беланда втік по лівому флангу і прострілив на Ідейє, але у того удар не вийшов.

51 хв. Досить привільно почувають себе динамівці на половині поля суперника. Ярмоленко сміливо лізе на кількох захисників, Беланда роздає паси на хід. Але все трохи не злагоджено.

47 хв. Пф! Беланда вийшов на побачення з Новотой, обійшов того і прострілив на Ярмоленка, але Андрій з пари метрів вдарив повз ворота.

Дивимося другий тайм і чекаємо продовження гольової банкету

Свисток на перерву. Поки кияни в плей-офф.

44 хв. Хачеріді в останній момент заблокував удар Бургшталера. Дуже вальяжно зараз грає оборона Динамо.

41 хв. А зараз вже Хофман бив з центру штрафного майданчика, але СаШо - моноліт! Однією рукою впевнено відбив м'яч.

40 хв. Ідейє міг робити рахунок ще більшим. Отримав Браун мяч після дальнього пасу, накрутив захисника і пробив вище воріт.

39 хв. Не дуже небезпечний удар від кута штрафного від Забицера - Шовковський на місці.

35 хв. Забув київський захист про Хофмана, який наодинці отримав м'яч у штрафному Динамо, зблизився в голкіпером і пробив точно в Шовковського.

Динамо - Рапід: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи33 хв. Тримель руками зупинив прохід Ленса.

32 хв. Після кожного голу Рапід включає активність, але оборона Динамо дуже спокійно справляється з атаками віденської команди.

Динамо - Рапід: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи28 хв. ГУСЕЕЕВ!!! Ідейє отримав м'яч в штрафній і зумів прострілити від лицьової лінії і Олег Гусєв у дотик переправив м'яч у ворота!

26 хв. Ярмоленко непогано вривався у штрафну Рапіда, але захисник в останній момент зумів вибити м'яч у Андрія з під ніг.

Динамо - Рапід: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи23 хв. Зрівнює рахунок Динамо! Ленс зумів прийняти м'яч в центрі штрафного після подачі з правого флангу від Вукоєвича. Витримавши паузу, голландець точно пробив повз кіпера.

19 хв. Динамо досить масивно насіло на ворота суперника, але нічого більш небезпечного, ніж прості навіси, кияни поки не придумали.

15 хв. Ну треба такі забивати! Ярмоленко прострілив у центр штрафного і Вукоєвич пробив трохи вище поперечини.

14 хв. У цього Бургшталера наче крила за спиною. Легко він пішов від кількох захисників " Динамо", але його простріл нікого з партнерів не знайшов.

10 хв. Бургшатлер слабким ударом завершив ще одну контратаку віденців. Не небезпечно, але сам факт цих контратак напружує.

8 хв. Не бояться киян гості. Активно вони проводять гру на половині поля "Динамо".

Динамо - Рапід: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Європи5 хв. Ось так початок! Швидка контратака Рапіда призвела до того, що Бойд з лінії воротарського просто переправив м'яч у ворота Шовковського.

1 хв. Ленс бив головою після подачі Ярмоленка з флангу.

Розпочався матч у Києві

Добрий вечір. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу "Динамо" - "Рапід".

Перед останнім туром у групі G такий порядок команд:

1. Генк - 3 перемоги, 2 нічиї - 11 очок
2. Динамо - 2 перемоги, 1 нічия, 2 поразки - 7 очок
3. Рапід - 1 перемога, 3 нічиї, 1 поразка - 6 очок
4. Тун - 1 перемога, 4 поразки - 3 очки

У зустрічі другого туру гол Крістофера Тріммеля на 94-й хвилині приніс "Рапіду" нічию з результатом 2:2. Після голу Андрія Ярмоленка та автоголу Крістофера Дибона "Динамо" повело до перерви з рахунком 2:0, але на 54-й хвилині Гвідо Бургшталлер один м'яч відіграв.

У трьох попередніх двоматчевих протистояннях цих команд двічі перемога залишалася за українцями і одного разу - за австрійцями. У семи окремо взятих поєдинках команди перемагали по три рази (у Відні "Рапід" двічі переміг і один раз програв при одній нічиїй, в Києві, навпаки, один раз переміг і двічі програв). В чотирьох останніх зустрічах з киянами "Рапід" не програє.

У 13 матчах з австрійськими командами "Динамо" такі показники - вісім перемог, дві нічиї та три поразки (вдома - чотири перемоги, одна нічия і поразка, в гостях - чотири перемоги, дві поразки та одна нічия). "Рапід" - єдиний австрійський клуб, який перемагав киян у турнірах УЄФА.

Використані матеріали УЄФА