ua en ru

Динамо - Актобе: "Ви хочете, щоб ми 8:0 виграли?", - Олег Блохін

Перед матчем з "Актобе" головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін поспілкувався з журналістами і розповів про майбутню гру.

Перед матчем з "Актобе" головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін поспілкувався з журналістами і розповів про майбутню гру.

"Грати при порожніх трибунах, думаю, не подобається нікому. Як у театрі - актор грає, а перед ним порожній зал. Відчуття неприємні.

Коли резервісти будуть готові грати у складі, тоді і вийдуть на поле. Ротація - це добре, але нам треба якось організувати команду. Нас і так лають за перемоги - "важка", "невпевнена", "на жилах". Дай бог, щоб ми ще ігор 25 виграли "на жилах" - я був би задоволений. А молодь поки, мабуть, не готова. Так і в єврокубках немає ліміту і можна ставити скільки завгодно легіонерів.

Ви, напевно, хочете, щоб ми 8:0 виграли у повторному матчі? Першу гру ми розібрали. Чесно кажучи, мені гра з лавочки виглядає трохи по-іншому, але таких помилок, які ми допускали в обороні, я давно не бачив. Будемо виправляти ситуацію. Ми дозволяли "Актобе" дуже багато, і суперник просто не використав наші помилки. Враховуючи, скільки у нас було моментів, рахунок міг бути 7:5. Але це не футбол... Всі кажуть, що було важке поле, але гравці високого класу в деяких моментах повинні були діяти більш якісно. Якщо ж футболіст "перетягує ковдру" - це добре, значить, він упевнений в собі. Але немає у світі гравця, який підбирає м'яч біля воротаря, обігрує 11 гравців суперника і забиває гол - грає і виграє вся команда.

У нас в команді виступає достатньо українців, на відміну, наприклад, від того ж "Металіста", де одного натуралізовували, другого... Якби Селін і Гармаш не травмувалися, грало більше українців. А штучно створювати українських футболістів неправильно. Якщо українець сильніше іноземця - значить, він буде грати".

Нагадаємо, що РБК-Україна буде вести онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Актобе".