ua en ru

Дейдея прооперували, лікарі оцінюють його стан як стабільний

Дейдея прооперували, лікарі оцінюють його стан як стабільний Фото: Євген Дейдей (прес-служба "Народного фронту")

За даними медиків, життєво-важливі органи Дейдея не постраждали

Народного депутата від "Народного фронту" Євгена Дейдея успішно прооперували, медики оцінюють його стан як стабільний. Про це йдеться в повідомленні полку поліції спеціального призначення "Київ" у Facebook.

"Зараз Дейдей знаходиться в лікарні, де отримує необхідну допомогу. За словами лікарів, операція пройшла успішно. Життєво-важливі органи не зачеплені. Його стан стабільний", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше прокуратура підтвердила поранення Дейдея в районі Авдіївської промзони.

"За інформацією Донецької облпрокуратури, народний депутат Євген Дейдей отримав поранення. Зараз його доправляють до Красноармійського військового госпіталю. Подія сталася в районі Авдіївської промзони", - написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган у Facebook.

Пізніше вона уточнила, що поранення не важке.

Зазначимо, цього тижня Верховна Рада не змогла зняти з Дейдея депутатську недоторканність. Антикорупційні органи підозрюють його у незаконному збагаченні, однак тепер слідство фактично зайшло в глухий кут. Керівник САП Назар Холодницький зазначив, що тривають додаткові слідчі дії з усіма фігурантами справи Дейдея, крім нього самого.