ua en ru

Прокуратура підтверджує поранення Дейдея в районі Авдіївської промзони

Прокуратура підтверджує поранення Дейдея в районі Авдіївської промзони Фото: Євген Дейдей (прес-служба партії "Народний Фронт")

Дейдея доставлено до Красноармійського військового госпіталю

Донецька обласна прокуратура підтверджує поранення народного депутата від "Народного фронту" Євгена Дейдея в районі Авдіївської промзони. Про це у своєму Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган.

"За інформацією Донецької облпрокуратури, народний депутат Євген Дейдей отримав поранення. Зараз його доставлять до Красноармійського військового госпіталю. Подія сталася в районі Авдіївської промзони", - написала Сарган.

Пізніше вона уточнила, що поранення не важке.

АПД. Поранення не важке За інформацією Донецької облпрокуратури, народний депутат Євген Дейдей отримав осколкове поран...

Опубліковано Ларисою Сарган 14 липня 2017 р.

Нагадаємо, півгодини тому про поранення Дейдея повідомив народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук.

За його інформацією, Дейдей отримав важке поранення та потребує переливання крові.

Напередодні, 11 липня, Верховна Рада не змогла зняти недоторканність з Дейдея, подання на якого було внесено Генеральною прокуратурою 21 липня.

Нардепа підозрюють у незаконному збагаченні на суму 6,1 млн гривень. У той же день були направлені подання на нардепів Андрія Лозового, Олеся Довгого, Борислава Розенблата та Максима Полякова.