ua en ru

Діяльність лобістів Вашингтона і Брюсселя спрямована на знищення суверенітету України, - Медведчук

Діяльність лобістів інтересів Вашингтона і Брюсселя спрямована на знищення суверенітету України, руйнування її виробничого потенціалу та економіки. Про це у своєму блозі заявив лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук.

На засіданні Верховної Ради народний депутат Ганна Герман заявила, що п'ята колона з числа так званого "Українського вибору" марширує за межами цього парламенту. На її думку, "Український вибір" веде країну не в тому напрямку.

Подібна заява з уст промовця провладної сили, яка більше року тому, оголосивши курс на євроінтеграцію, привела країну до економічного і соціального колапсу, звучить цинічно і абсурдно. П'ята колона в Україні - це лобісти інтересів Вашингтона і Брюсселя, діяльність яких спрямована на знищення суверенітету України, руйнування її виробничого потенціалу та економіки. Їх мета проста і зрозуміла - зробити Україну колонією, аграрно-сировинним придатком Євросоюзу.

Сьогодні п'ята колона Вашингтона і Брюсселя єдина як ніколи. Після появи перших заяв про тверезій оцінці угоди про асоціацію з ЄС, євроінтегратори кинулися в бій. Показово, що прес-секретарем і поводирем євроінтеграційного фронда стала Ганна Герман, яка за свою політичну кар'єру будь-яку команду перетворювала в п'яту колону Заходу.

За словами лідера громадського руху "Український вибір", представників провладних сил не варто забувати, що вони прийшли до влади виключно завдяки обіцянкам розвивати дружбу і співробітництво з країнами Митного союзу. Народ вже дав оцінку діяльності влади та опозиції: рівень довіри до всіх інститутів влади катастрофічно знизився

"Хочу нагадати Герман, що "Український вибір" - єдина в Україні громадська (не політична!!!) організація, яка у главу кута ставить права й інтереси народу. Український народ свій цивілізаційний геополітичний вибір зробив багато століть тому і підтвердив його на Переяславській раді", - заявив Медведчук.

За словами політика, сьогодні громадський рух об'єднав мільйони українців - справжніх громадян України, для яких патріотизм не порожній звук.

"Я переконаний: критика і нападки на "Український вибір" свідчать про те, що діяльність нашого руху викликала суспільний резонанс. Проти його прихильників ведеться послідовна і жорстка боротьба", - сказав політик.

"Політики від влади та опозиції переслідують тільки одну мету - мати можливість безкарно продавати економічний та державний суверенітет України. Не вийде! Тільки український народ буде приймати рішення про майбутнє своєї держави. А народним представникам у владі, які цинічно обдурили очікування своїх виборців, пряма дорога на смітник історії", - підсумував лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук.