ua en ru

Дев'ять людей загинули в результаті наїзду вантажівки на пішоходів в Торонто

Дев'ять людей загинули в результаті наїзду вантажівки на пішоходів в Торонто Фото: поліція Канади (facebook.com-RCMPQuebec)

Внаслідок наїзду вантажівки 16 людей отримали поранення

Дев'ять людей загинули і 16 отримали поранення в результаті наїзду вантажівки на пішоходів в Торонто. Про це повідомляє Reuters.

Заступник шефа поліції Торонто Пітер Юн оголосив про жертв на прес-конференції. Він сказав, що водій перебуває під вартою.

"Ми можемо підтвердити, що дев'ять осіб загинуло і 16 були поранені", - сказав він.

У поліції зазначили, що слідство не може підтвердити будь-яку інформацію.

"Слідство перебуває на стадії, коли на даному етапі не може бути підтверджена ніяка додаткова інформація. Поліція проводить, очевидно, їх ретельне розслідування, щоб визначити, що сталося і чому це сталося, з мотивами", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Торонто вантажівка в'їхала в натовп людей. Повідомляється, що водій намагався втекти з місця події. Крім того, поліція також виявила фургон, за кермом якого затриманий скоїв наїзд.

Так, наїзд на натовп людей стався в понеділок на одному з жвавих перехресть у північній частині Торонто. Водій рухався на великій швидкості по тротуару, збиваючи перехожих.