ua en ru

Deutsche Bank опублікував щорічний "індекс гріха"

Deutsche Bank опублікував щорічний "індекс гріха" Фото: Deutsche Bank опублікував щорічний рейтинг міст з цінами на пиття і куріння, побачення і відпочинок на вихідних

Найдорожчими містами для побачень і розваг є Цюріх і Мельбурн

Deutsche Bank опублікував свій щорічний рейтинг міст, де найдорожче обійдеться "індекс гріха", який складається з вартості п'яти пляшок пива і двох пачок сигарет. Про це передає The Telegraph.

На вершині таблиці, як і раніше розташований Мельбурн. За хороший вечір в цьому місті в середньому доведеться заплатити 66,9 долара.


За ним відразу йде Сінгапур, де "індекс гріха" становить 64 долара. Відзначимо, що в минулому році Сінгапур посідав лише сьому позицію в цьому рейтингу.

В п'ятірку найбільш дорогих міст світу, згідно з "індексом гріха", також увійшов Лондон. У ньому насолодитися "пивом і сигаретою" можна за 62,2 долара.

Найдешевшим містом у світі для куріння і пиття стала столиця Філіппін Маніла. Там за 5 келихів пива і 2 пачки сигарет доведеться заплатити всього 11,6 долара. Недорогими для "грішників" також є міста ПАР Йоганнесбурзі (14 доларів) і Кейптаун (14,1 долара).

Deutsche Bank опублікував щорічний "індекс гріха"

Фото: найдорожчі і найдешевші міста для купівлі пива і сигарет

Також в звіті Deutsche Bank надається інформація про "ціну побачення".

Лондонець в середньому за побачення платить 132,5 долара. Ця сума включає вартість таксі, атракціонів, вечері на двох у пабі чи кафе, прохолодних напоїв, двох квитків у кіно і пари келихів пива.

В Цюріху такий комплект для побачення вартує 201 долар, а в Копенгагені 173,4 долара.

По-справжньому "дешеве" побачення можна провести в Індії, Індонезії, на Філіппінах і в Південній Африці.

Чотири побачення в закладах цих країн будуть коштувати як одне побачення в Цюріху.

Deutsche Bank опублікував щорічний "індекс гріха"

Фото: найдорожчі і найдешевші міста для побачень

До речі, Цюріх також займає перше місце в таблиці "індексу відпочинку на вихідних", який служить показником вартості невеликих життєвих розкошів. Цей індекс включає дві ночі в 5-зірковому готелі, дві страви в пабі для двох, дві вечері в ресторані на двох, оренду автомобіля на два дні, два келихи пива, чотири літри безалкогольних напоїв, купівлю пари джинсів і пари спортивного взуття.

Таким чином, в Цюріху відпочинок на вихідних коштує 3475 доларів, в Сіднеї - 2320 доларів, а в Лондоні - 2226 доларів.

Для порівняння, в Куала-Лумпурі, столиці Малайзії, можна провести вихідні за 688 доларів, у Мумбаї - 797 доларів, а в Нью-Делі - 849 доларів.

Таким чином, звіт Deutsche Bank ще раз підтверджує, що Європа - це дороге місце для відпочинку і розваг.

Deutsche Bank опублікував щорічний "індекс гріха"

Фото: найдорожчі і найдешевші міста для відпочинку на вихідних

Окремо у звіті прописується вартість всесвітньо популярних товарів і послуг.

Наголошується, що Iphone 6s на батьківщині в США коштує 707 доларів, у Швеції та Індії - 900 доларів, а в Бразилії ціна досягає 1164 долара.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що понад 72% українців вважають, що Україна рухається в неправильному напрямку.