ua en ru

Десна - Динамо 0-2: відео голів та огляд матчу

Десна - Динамо 0-2: відео голів та огляд матчу Фото: "Десна" - "Динамо" (fcdynamo.kiev.ua)

Київський клуб зробив упевнений крок у півфінал

До уваги читачів РБК-Україна відео голів та огляд небезпечних моментів 1/4 фіналу Кубка України між чернігівською "Десною" та київським "Динамо".

Долю зустріч вирішили два м'ячі на самому початку і кінці зустрічі. Спочатку Йосип Пиварич подав з кута штрафного на дальній кут воротарського майданчика, де Денис Гармаш відірвавшись від суперника зльоту заніс м'яч у ворота. Втім, господарі не знітилися, і навіть забили гол, щоправда, після порушення правил Чепурненком, який перешкоди Георгію Бущану вибити м'яч, арбітр зафіксував офсайд.

Десна - Динамо 0-2: відео голів та огляд матчуДесна - Динамо 0-2: відео голів та огляд матчуДесна - Динамо 0-2: відео голів та огляд матчуДесна - Динамо 0-2: відео голів та огляд матчуДесна - Динамо 0-2: відео голів та огляд матчуДесна - Динамо 0-2: відео голів та огляд матчуДесна - Динамо 0-2: відео голів та огляд матчуДесна - Динамо 0-2: відео голів та огляд матчуДесна - Динамо 0-2: відео голів та огляд матчуДесна - Динамо 0-2: відео голів та огляд матчу

Моменти, нехай і нечасто, виникали біля воріт обох команд. Хороші шанси були у Мораеса та Філіппова. В останні хвилини зустрічі за активної підтримки уболівальників гравці "Десни" пішли на штурм воріт динамівців, створили напівмоменти. Але захопившись атаками пропустили контрвипад - Артем Бєсєдін віддав передачу Назарію Русину, якому залишалося переправити м'яч у порожні ворота.

Назарій в третьому поспіль матчі виходить на заміну, в двох із них відзначившись забитими м'ячами.

Найближчими днями стане відома дата жеребкування. Компанію "Динамо" на передостанній стадії турніру складуть "Шахтар", "Маріуполь" та "Дніпро-1".

Півфінали складатимуться з одного матчу і, відповідно до плану-календаря на сезон 2017/18, відбудуться 18 квітня.