ua en ru

Депутату Черкаської облради повідомлено про підозру в привласненні держмайна на 55 млн гривень

Депутату Черкаської облради повідомлено про підозру в привласненні держмайна на 55 млн гривень Фото: депутату облради повідомлено про підозру

Депутат належить до "Радикальної партії"

Депутату Черкаської обласної ради від "Радикальної партії" повідомлено про підозру в привласненні держмайна на 55 млн гривень. Про це повідомляє прес-секретар генерального прокурора України Лариса Сарган у Facebook.

Повідомляється, що депутату Черкаської облради повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191 КК України.

"Слідством встановлено, що останній протягом 2008-2013 років, будучи директором-керуючим санацією ДВЗП "Тальне" ДАК "Хліб України", без погодження власника майна - Кабінету Міністрів України, без проведення незалежної оцінки, за заниженою вартістю реалізував активи державного підприємства комерційним структурам, засновником яких являвся він сам або його родичі. Таким чином незаконно заволодів цілісним майновим комплексом державного підприємства вартістю майже 55 млн гривень", - відзначає Сарган.

Також повідомляється, що на даний час до суду внесено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу тримання під вартою.

"Радикальний" вівторок. Поки "радикальний" лідер ходить на допити в НАБУ, "радикальному" депутату облради на Черкащині...

Опубліковано Ларисою Сарган 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, прокуратура спіймала на хабарі чиновників Фонду держмайна. Прокурори зловили на корупції чиновників ФДМУ Київської області.