ua en ru

Депутата Харківської міськради позбавили мандата через носіння георгіївської стрічки

Депутата Харківської міськради позбавили мандата через носіння георгіївської стрічки Фото: Андрія Лесика позбавили статусу депутата Харківської міськради

Андрія Лесика позбавили статусу депутата міськради, так як він георгіївською стрічкою спровокував бійку 9 травня

Депутата Харківської міськради Андрія Лесика позбавили мандата через носіння георгіївської стрічки позбавили мандата через те, що він 9 травня вдягнув георгієвську стрічку, чим спровокував конфлікт на Меморіалі Слави в Харкові, повідомляє місцеве видання "Городской Дозор".

Як повідомляється, за дане рішення проголосували 63 депутати, проти - 1.


"Ти не можеш бути депутатом Харківської міської ради. Це рішення прийнято більшістю. Одноголосно прийнято...Я вів команду до Харківської міської ради і цій команді було надано високу довіру. Це команда однодумців і людей, які тут працюють в інтересах міста Харкова, яких знають, а ти бігаєш, де тобі цікавіше...Я тобі особисто забороняю одне - де-небудь говорити, що ти був членом нашої команди, членом команди Генадія Кернеса. Я теж буду голосувати за твоє виключення", - заявив мер Харкова Геннадій Кернес, додавши, що Лесик використовує трибуну міськради для самопіару.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 9 травня депутат Харківської міської ради Андрій Лесик прийшов до Меморіалу Слави з георгіївською стрічкою. Проукраїнські активісти побили Лесика за появу біля Меморіалу Слави з георгіївською стрічкою.