ua en ru

Депутат від "Слуги народу" заявив про напад на нього

Депутат від "Слуги народу" заявив про напад на нього Фото: Михайло Ананченко

Напад Ананченко пов'язує зі своєю політичною діяльністю

Депутат Верховної Ради, член фракції "Слуга народу" Михайло Ананченко заявив, що біля його будинку в Сумах на нього напали двоє невідомих. Про це нардеп написав Facebook, повідомляє РБК-Україна.

Напад Ананченко пов'язує зі своєю політичною діяльністю.

"Сьогодні, в рідному місті Суми, на мене біля під'їзду напали двоє молодиків у балаклаві. Такі зухвалі дії я пов'язую з моєю політичною діяльністю і з голосуванням на наступному пленарному тижні", - написав він.

Нагадаємо, 11 грудня у Раді сталася бійка після засідання комітету ВР з питань аграрної політики. Сутички сталися між депутатом ВР від фракції "Слуга народу" Андрієм Богданцем і активістами ВО "Свобода" Едуардом Леоновим і Ігорем Мірошниченком.

Пізніше Богданець потрапив в лікарню після бійки в Раді. Заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенію Кравчук повідомила, що у Богданця струс мозку.

РБК-Україна раніше писало, що 5 грудня в Раді побилися депутати від фракції "Слуга народу". Бійка сталася за колоною, яка знаходиться в секторі "Європейської солідарності".

Пізніше стала відома причина бійки: Лерос в закритому чаті фракції висловився матом стосовно депутата Ірини Верещук, а Бужанський вимагав вибачень.

Раніше побилися депутат від ОПЗЖ Микола Скорик і депутат від СН Микола Тищенко. Бійка виникла через обурення депутата від ОПЗЖ Миколи Скорика за відхилення постанови про створення ТСК щодо подій в Одесі. Тоді Скорик плечем штовхнув народного депутата від СН Миколи Тищенка. А представники фракції "Слуга народу" намагалися заспокоїти Скорика, щоб не допустити бійки.

Також нещодавно сталася бійка між екс-нардепом Олегом Ляшком і нардепом Андрієм Герусом.