ua en ru

У день вбивства у Вороненкова була призначена зустріч з невідомим, яка не відбулася

У день вбивства у Вороненкова була призначена зустріч з невідомим, яка не відбулася Фото: Денис Вороненков убитий в центрі Києва

Денис Вороненков був убитий в центрі Києва минулого тижня

У день вбивства екс-депутата Державної думи Російської Федерації Дениса Вороненкова була призначена зустріч з невідомим, яка не відбулася. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в інтерв'ю "Новой газете".

"Йому (Вороненкову, - ред.) хтось зателефонував і запропонував зустрітися в 11:30 ранку...Хтось, хто йому дуже важливий...Я сам вважаю, що інформацію можна вже озвучити, тому що, ким організовано вбивство, відомо, і суспільству буде дуже цікаво дізнатися, хто ж йому призначив зустріч на 11:30", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, об 11:00 Вороненков подзвонив ще одному російському політику Іллі Пономарьову, з яким у нього була запланована зустріч на 12:30, і повідомив, що зустріч з невідомим скасовано. А в 11:24 Вороненков був убитий.

"Я просто знаю більше, ніж можу вам сказати, але ми чітко знаємо, що цей чоловік був завербований. Крапка", - заявив Геращенко.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вбивця Вороненкова перебував у розшуку за участь в організації ряду конвертцентрів.