ua en ru

День героїв Небесної сотні: за порядком у центрі Києві стежать близько 1 тис. правоохоронців 

День героїв Небесної сотні: за порядком у центрі Києві стежать близько 1 тис. правоохоронців  Фото: з нагоди Дня героїв Небесної сотні у Києві пройдуть меморіальні заходи (РБК-Україна)

В Україні 20 лютого відзначають День героїв Небесної сотні

За порядком у центрі Києві, де сьогодні заплановано кілька заходів до Дня героїв Небесної сотні, стежать близько 1 тис. правоохоронців. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України у Facebook.

"Сьогодні, відповідно до поданих заявок, у столиці відбудеться кілька заходів. У центрі близько 1000 правоохоронців підтримують публічну безпеку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, більшість з акцій присвячені вшануванню пам'яті героїв Небесної сотні.

Повідомляється, що посилені наряди поліція патрулюватимуть у центральній частині столиці.

#Київ: У центрі близько 1000 правоохоронців ‍ підтримують публічну безпеку Сьогодні, відповідно до поданих заявок,...

Опубліковано МВС України 19 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на час меморіальних заходів до Дня героїв Небесної сотні, 18-20 лютого 2018 року, у Києві буде посилено охорону.

У Києві з нагоди Дня героїв Небесної сотні, який в Україні щорічно відзначають 20 лютого, триватимуть меморіальні заходи. Зокрема, 20 лютого відбудуться заходи на Алеї героїв Небесної сотні. Крім того, протягом 18-20 лютого передбачене проведення меморіальних заходів, зокрема поминального молебню.