ua en ru

У День гідності та свободи порядок в Україні забезпечуватимуть 18 тис. правоохоронців

У День гідності та свободи порядок в Україні забезпечуватимуть 18 тис. правоохоронців Фото: в Україні 21 листопада пройдуть масові заходи з нагоди Дня гідності і свободи

Частину вулиць Києва з 6:30 21 листопада перекриють

В Україні у День гідності та свободи 21 листопада пройде майже 400 масових заходів, участь у яких, як очікується, візьмуть близько 66 тис. осіб, а за безпекою стежитимуть майже 18 тис. правоохоронців. Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

Для забезпечення порядку буде залучено майже 15 тис. поліцейських та 3 тис. нацгвардійців.

"Сьогодні, 21 листопада, в усіх регіонах України пройде близько 380 масових заходів. Аби уникнути будь-яких провокацій і загроз життю та здоров’ю всіх учасників акцій, підрозділи Національної поліції та Національної гвардії вже працюють у посиленому режимі", - йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, участь у заходах в Києві планують взяти понад 11 тис. людей, через що 21 листопада з 6:30 буде перекритий рух на таких вулицях:

- частина вул. Хрещатик: від вул. Богдана Хмельницького до Європейської площі;

- вул. Інститутська: від вул. Садової до Майдану Незалежності;

- вул. Архітектора Городецького;

- вул. Б. Грінченка.

Поліція звертається до всіх учасників масових заходів із проханням поставитися з розумінням до роботи правоохоронців, не створювати конфліктних ситуацій, а також заздалегідь планувати свій маршрут з урахуванням перекритих ділянок вулиць.

Нагадаємо, у Києві порядок під час масових заходів з нагоди Дня гідності і свободи 21-22 листопада будуть забезпечувати 6 тис. правоохоронців.