ua en ru

Порядок 21-22 листопада в Києві будуть забезпечувати 6 тис. правоохоронців

Порядок 21-22 листопада в Києві будуть забезпечувати 6 тис. правоохоронців Фото: Зорян Шкіряк повідомив про охорону громадського порядку в День гідності і свободи

На території всієї України за порядком будуть стежити близько 15 тис. правоохоронців

Порядок в Києві під час масових заходів з нагоди Дня гідності і свободи 21-22 листопада будуть забезпечувати 6 тис. правоохоронців. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"До охорони громадського порядку, в період 21-22 листопада в м. Києві буде залучено 6 тис. правоохоронців, а на території всієї України близько 15 000. В тому числі, спецпідрозділи Нацполіції і Нацгвардії, кінологічна служба", - повідомив він.

Крім того, він зазначив, що наразі створено оперативний резерв МВС, котрий в разі виникнення позаштатних ситуацій негайно буде залучено до виконання поставлених задач.

Зокрема, за інформацією Шкіряка, в місцях проведення заходів і місцях масового скупчення людей в День гідності і свободи, 21 листопада, будуть встановлені рамки с металошукачами, наряди поліцейських з металодетекторами, працюватимуть кінологи та оперетивники в цивільному.

Увага! 21-22 листопада, в період відзначення 3-і річниці Революції Гідності, під час проведення масових заходів рівень т...

Опубліковано Зоряном Шкіряком 20 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві в День гідності і свободи буде обмежено рух транспорту.